Plan een afspraak

Academy

voor beauty professionals en ondernemers in de beauty industrie.

 

For beauty lovers, by beauty lovers

Welkom bij Browbar Refresh Academy, dé bron van kennis en expertise voor beautyprofessionals die streven naar uitmuntendheid in de kunst van wenkbrauwbehandelingen, sociale media-marketing en ondernemerschap. Onze academie is geboren uit de passie om onze ervaring en vaardigheden te delen met gepassioneerde professionals in de schoonheidsindustrie, en hen te begeleiden op hun reis naar succes.

Over Ons

Browbar Refresh staat bekend om zijn toewijding aan het creëren van verbluffende wenkbrauwen en het delen van geavanceerde technieken op het gebied van schoonheid en ondernemerschap. Met jarenlange ervaring in de branche hebben we besloten onze kennis uit te breiden en anderen te empoweren om op te vallen in een steeds veranderende markt.

Missie

Onze missie is om een educatieve omgeving te creëren waar professionals uit de schoonheidsindustrie de nieuwste technieken en strategieën kunnen leren om hun vaardigheden te verfijnen en hun zakelijke potentieel te maximaliseren. We geloven dat door onze expertise te delen, we bijdragen aan de groei van individuele professionals en de branche als geheel.

 

Wat bieden wij?

Threading

Tinting

Hennabrows & Hybrid

Brow lamination

Social Media

Ondernemen

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.