Plan een afspraak

Wimperlift

Het liften en krullen van de wimpers

Wat is een wimperlift?

Met deze revolutionaire behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkrultang of wimperextensions. Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor elke soort wimper. Heb je korte, lange, steile of overkrulde wimpers? Dan is deze behandeling perfect voor het creëren van een verlengde, gekrulde wimperlook. Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze behandeling de ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele permanent rollers of klemmetje en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik. Vooraf deze behandeling vragen wij altijd naar de wensen en kijken wij naar de huidige wimpers tijdens het consult, hierna wordt door de expert de juiste combinatie toegepast voor het beste resultaat. Wij adviseren altijd om de wimpers na deze behandeling ook te verven. Hierdoor komen de wimpers meer naar voren en ogen ze langer (want zelf bij donker bruine wimpers, zijn de puntjes van de wimpers van nature doorzichtig.)

Waarom een Keratine Wimperlift?

  • 6 tot 8 weken een prachtige gekrulde of gelifte wimpers
  • Door de voedende ingredienten, zoals keratine blijven de wimpers gezond en groeien ze beter
  • Perfect voor op vakantie, zwemmen zonder uitlopende mascara

Hoe gaat de wimperlift behandeling in zijn werk?

Bij het consult worden de wimpers gecontroleerd naar de sterkte en lengte en hierna de wensen en voorgeschiedenis besproken. Er wordt vervolgens een siliconen rodje gekozen die de perfecte krul of lift voor jouw wimpers zal creëren. De wimpers worden wimper per wimper zorgvuldig aan het rodje bevestigd. Hierna zal met behulp van een timer de eerste en daarna tweede serum worden aangebracht. De krul/lift zit hierna in de wimper. Wij raden altijd aan om de wimpers na deze behandeling te verven voor extra definitie en te voorzien van de Lash Botox voor extra verzorging.

De tijden, soort rodje en soort serums zullen in ons systeem worden genoteerd voor de vervolg behandeling.

Wimperlifting in Gouda

Woon jij in Gouda of omstreken als Bodegraven, Reeuwijk, Waddinxveen, Oudewater, Krimpenerwaard, Schoonhoven of Zuidplas? Boek dan je behandeling bij de beste Browbar en Beauty Clinic van Het Groene Hart! Midden in hartje Gouda aan de Lange Tiendeweg is onze salon gevestigd dus perfect om je behandeling te combineren met een heerlijk dagje shoppen! Boek je wimperlift behandeling of loop een keer langs voor meer informatie!

Voorzorg

  • Zonder oog make-up naar de afspraak komen voor het mooiste resultaat
  • Geen waterproof mascara vooraf opdoen
  • Niet de wimpers met olie reinigen voor de behandeling
  • 2 weken voor de behandeling stoppen met aanbrengen van serums

Nazorg

  • tot 24 uur na de behandeling niet in contact met stoom, water of make-up 
  • tot 48 uur na de behandeling geen make-up remover met olie gebruiken

veelgestelde vragen

Hoelang blijft de wimperlift zichtbaar?

Gemiddeld blijft het resultaat van een lashlift 6 tot 8 weken zichtbaar. Dit is afhankelijk van de natuurlijke groeicyclus en nazorg.

Hoevaak mag je de wimperlift herhalen?

De lashlift mag elke 6 weken herhaald worden of wanneer minstens 70% van de natuurlijke wimpers zijn uitgegroeid.

Voor wie is de wimperlift geschikt?

Voor iedereen die graag mooie gelifte wimpers wilt. Je natuurlijke wimpers liften is een mooi alternatief wanneer je geen extensions wilt of kunt dragen. Een lash lift is minder geschikt als je hele korte wimpers hebt.

Kan ik na de wimperlift make-up dragen?

Nee, wij raden aan om 24 uur geen make-up te dragen na de wimperlift behandeling

Kan ik na de wimperlift sporten, naar de sauna of naar de zonnebank?

Nee, dit mag pas 24 uur na de behandeling

Mag ik een wimperlift wanneer ik zwanger ben?

Wij hebben dit vaker op zwangere vrouwen uitgevoerd en de resultaten waren positief. Het is altijd mogelijk dat de wimperlift in verband met je hormonen minder goed pakt, of juist te goed pakt. Neem voor meer informatie contact met ons op

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.