Plan een afspraak

Facials

Dieptereiniging, Intant Glow Facial, Mommy Facial & Add ons

Wat is een Dieptereiniging?

Bij een dieptereiniging wordt de huid veel dieper gereinigd, dan alleen de buitenste huidlaag. Hierbij wordt ook de hoornlaag van de huid verdund, en worden eventueel aanwezige puistjes en mee-eters verwijderd. Het is anders dan dat je thuis je huid reinigt. Bij oppervlakkig reinigen maak je namelijk de buitenste huidlaag schoon: make-up en afvalstoffen van de huid verwijderen en reinig je niet zo diep als wij doen.

Hoevaak doe je een Dieptereiniging?

Het beste zou zijn om een dieptereiniging wekelijks of tweewekelijks te laten uitvoeren. Dit om nieuwe acne-uitbraken zoveel mogelijk te voorkomen. Voor een zichtbare verbetering aan de huid zijn er gemiddeld 4 tot 10 behandelingen nodig.

Heeft u geen acne gevoelige huid? Dan zou elke 4 weken ook goed zijn. Per 4 weken bouwt de huid een nieuwe huidlaag op en blijven de dode huidcellen op het oppervlakte liggen samen met afvalstoffen die je oppakt door het dagelijks leven. Met een behandeling elke 4 weken houdt je de huid gereinigd en voorkom je vuilophoping en dus acne en andere ontstekingen.

 

Instant Glow Facial

Deze behandeling is perfect ter voorbereiding voor je avondje uit! Door middel van cupping wordt de bloedsomloop gestimuleerd wat een natuurlijke glow geeft aan de huid. De Instant Glow Facial is ook geschikt voor zwangere vrouwen!

Deze behandeling bestaan uit een diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden, diepte reiniging met ultrasone, cupping, verzorgend masker, Toskani huidverzorging.

Mommy Facial

Wij zijn erg bewust van de gevaren van zwangerschapsmassages en raden deze sterk af! Maar wij kunnen goed begrijpen dat u een heerlijk relax momentje wel kunt gebruiken. Hiervoor hebben wij een unieke facial samengesteld voor een heerlijk momentje van rust en ontspanning!

Deze behandeling bestaan uit een diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden, diepte reiniging met ultrasone, verzorgend masker, Toskani huidverzorging.

Extra’s

Personaliseer je gekozen gezichtsbehandeling met het toevoegen van een van de onderstaande extra opties

Let op: deze behandeling kun je alleen boeken in combinatie met een gezichtsbehandeling.

  • Gerstekorrels
  • Acne verwijderen
  • Casmara masker
  • Earwax kaars
  • Cupping

veelgestelde vragen

Kan je ook een dieptereiniging doen tijdens de zomer

Een dieptereiniging mag je elke tijd van het jaar uitvoeren.

Mag een dieptereiniging als je zwanger bent?

Ja, er wordt hier geen gebruik gemaakt van chemicaliën en de opperlaag van de huid wordt ook niet verdund of open gemaakt. Dit is een milde behandeling en heerlijk relaxed voor de zwangere vrouwen!

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.