Plan een afspraak

Polijsten

 

Wat is POLIJSTEN?

Polijsten is het professioneel reinigen van het gebit door middel van een licht grove tandpasta en een polijstapparaat. Voor het beste resultaat adviseren wij om altijd te polijsten voor het biologisch tanden bleken

Hoe werkt het polijsten?

Het polijsten verwijdert tandplak en aanslag, dit doen wij met een professioneel polijstapparaat waarmee wij met een licht grove tandpasta het gebit reinigen. Na je polijst behandeling zie je vaak al dat het gebit ongeveer twee tinten lichter is. Dit komt omdat onze speeksel elke 24 uur een laag tandplak op ons gebit creëert die lichtgelig is en door kleurstoffen in ons eten en drinken, zoals kruiden, thee, koffie, frisdrank en roken,  ontstaat er aanslag  oftewel bruine vlekjes op ons tanden die wij met poetsen niet meer kunnen verwijderen. 

​Polijsten is vergelijkbaar met het polijsten bij een tandarts of mondhygiënist. Wij raden deze behandeling altijd aan voordat je begint met het tanden bleken, dit zorgt ervoor dat tandplak en aanslag geen barrière vormen voor de gel, hierdoor zal het resuslaat sneller en beter zichtbaar zijn. Kies je ervoor om deze behandeling over te slaan, zal het tandenbleek gel gedurende de eerste 1 á 2 sessies schuimen, hierdoor kan het zijn dat het eind resultaat minder is vergeleken met iemand die wel polijst alvorens te bleken. 

 

WAAROM POLIJSTEN?

  • Zorgt voor een goede voorbereiding op het tanden bleken
  • Maakt de tanden al tot twee tinten lichter
  • Verwijdert tandplak zodat de gel direct op het gebit bleekt, en niet eerst nog door de tandplak moet doordringen
  • Verwijdert aanslag en zorgt voor een mooi egaal eindresultaat
  • Perfect voor een rokers gebit!

Polijsten in Gouda

Woon jij in Gouda of omstreken als Bodegraven, Reeuwijk, Waddinxveen, Oudewater, Krimpenerwaard, Schoonhoven of Zuidplas? Boek dan je behandeling bij de beste Browbar en Beauty Clinic van Het Groene Hart! Midden in hartje Gouda aan de Lange Tiendeweg is onze salon gevestigd dus perfect om je behandeling te combineren met een heerlijk dagje shoppen! Boek je Polijst behandeling of loop een keer langs voor meer informatie!

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.