Plan een afspraak

Permanent Make-up Laser Removal

Verwijderen van permanente make-up en tatoeages.

Wat is de Permanente make-up Laser Removal

Permanente make-up laser removal is een geavanceerde techniek om ongewenste pigmenten, zoals wenkbrauw- of lipmake-up, veilig en effectief te verwijderen. Bij deze behandeling gebruiken we een hoog gekwalificeerde Laser, die met korte lichtpulsen het pigment in de huid afbreekt. Het lichaam voert vervolgens op natuurlijke wijze de afgebroken pigmentdeeltjes af. Dit proces is nauwkeurig en vrijwel pijnloos, waardoor je al na enkele sessies zichtbaar resultaat ziet zonder schade aan de omliggende huid. Het is een ideale oplossing voor iedereen die van oude of vervaagde permanente make-up af wil.

Voordelen van de PMU Laser removal Behandeling

  • Bijna pijnloos: De behandeling is comfortabeler dan traditionele lasermethoden.
  • Snelle resultaten: Gemiddeld zijn er maar 5 sessies nodig om van de PMU af te komen
  • Veilig voor de huid: De laser beschadigt het omliggende weefsel niet en stimuleert natuurlijke huidgenezing.
  • Effectief op alle huidtypes: Geschikt voor elke huidskleur en pigmenttype.
  • Minimale hersteltijd: Je kunt snel terug naar je dagelijkse activiteiten na de behandeling.
  • Geen blijvende littekens: De laser werkt nauwkeurig en voorkomt littekenvorming.Met de onze Laser Removal behandeling kan je op een veilige en efficiĆ«nte manier jouw natuurlijke look herstellen. Kom langs voor een consult en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Permanent Make-up Verwijderen met een Laser apparaat

Heb je spijt van je permanente make-up of is de kleur vervaagd naar een ongewenste tint? Met onze geavanceerde Laser technologie kunnen we je helpen om veilig en effectief van je oude PMU af te komen. Deze nieuwe methode is bijna pijnloos en vereist gemiddeld slechts 5 sessies voor een optimaal resultaat. Of het nu gaat om wenkbrauwen, eyeliner of lippen, ons Laser apparaat biedt een precieze oplossing om ongewenste pigmenten te verwijderen zonder schade aan de huid.

 

Tattoo Verwijdering met Laser

Naast permanente make-up bieden wij ook laserbehandelingen aan voor het verwijderen van tatoeages. Met onze geavanceerde lasertechnologie kunnen we ongewenste tatoeages effectief en veilig laten vervagen. De laser breekt de inktdeeltjes op in kleine fragmenten, die vervolgens door het lichaam op natuurlijke wijze worden afgevoerd. Deze methode is geschikt voor verschillende soorten tatoeages en huidtypen, en levert zichtbare resultaten na meerdere sessies. Of je nu een kleine tatoeage wil verwijderen of een grotere afbeelding wil vervagen voor een cover-up, wij helpen je graag op weg naar een schone lei!

Veelgestelde vragen

Hoe krijg je Powderbrows weg?

Powderbrows is makkelijk weg te laseren. Maar wij kunnen ook de kleur verzachten als de powderbrows te grijs is geworden. Het laseren van powderbrows kan ook voor je nieuwe afspraak voor het zetten van powderbrows voor een schoon canvas en dus een mooier resultaat

Doet het laseren van permanente make-up pijn?

Onze laser removal behandeling wordt als niet pijnlijk ervaren.

Kan je permanente make-up eyeliner ook weg laseren?

Ja, deepliner, eyeliner. infralash en uitgelopen inkt is allemaal mogelijk om weg te laseren

Hoe duur is pmu laser removal?

de sessies zijn al te boeken vanaf 150 euro

Stuur ons een WhatsApp

Heb jij vragen over een van onze behandelingen of wil je een afspraak inplannen? Stuur ons dan een WhatsApp bericht en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Stuur een WhatsApp

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.