Plan een afspraak

THREADING WENKBRAUWEN

Epileren met draad van de wenkbrauwen

WAT IS THREADING?

Ervaar de kunst van precisie en perfectie met onze threading behandeling voor je wenkbrauwen. Threading is een eeuwenoude techniek afkomstig uit oud Perzië, die het mogelijk maakt om prachtig gevormde wenkbrauwen te creëren en ongewenst gezichtshaar zorgvuldig te verwijderen door middel van een draad. Threading ook bekend als “epileren met draad”, is een techniek die precisie, vakmanschap en subtiliteit combineert om jou een strakke en verfijnde uitstraling te geven. Boek dus snel je wenkbrauwen behandeling voor de Signaturen Refresh Browshape!

Hoe werkt threading?

Threading is een unieke methode waarbij fijne draden worden gebruikt om ongewenst gezichtshaar te verwijderen en tegelijkertijd je wenkbrauwen in vorm te brengen. Met uiterste precisie vangen onze experts haartjes op en verwijderen ze deze vanaf de wortel, wat resulteert in een nette en schone look. Deze manier van ontharen zorgt voor een zacht gepeelde huid en laat geen beschadigde huid achter (wat bij waxen wel gebeurd). De haartjes blijven ongeveer 4 weken weg en komen dunner en minder snel terug na maten de behandeling vaker wordt herhaald.

Voorzorg

  • het liefst geen make-up vooraf
  • Bij gevoelige huid: stop voor je behandeling met retinol
  • Bij gevoeligheid: neem 1 uur voor de afspraak een paracetamol

Nazorg

  • Geen make-up aanbrengen dezelfde dag
  • Geen cleanser of gezichtscreme aanbrengen dezelfde dag
  • Geen olieen op de huid
  • Niet met je handen aan je gezicht zitten
  • 24 uur niet scrubben of exfolieren
  • Bij gevoelige huid, eerste 24 uur geen contact met zweet, stoom en water

Wenkbrauwen Threading in Gouda

Woon jij in Gouda of omstreken als Bodegraven, Reeuwijk, Waddinxveen, Oudewater, Krimpenerwaard, Schoonhoven of Zuidplas? Boek dan je behandeling bij de beste Browbar en Beauty Clinic van Het Groene Hart! Midden in hartje Gouda aan de Lange Tiendeweg is onze salon gevestigd dus perfect om je behandeling te combineren met een heerlijk dagje shoppen! Boek je wenkbrauwen threading behandeling of loop een keer langs voor meer informatie!

veelgestelde vragen

Is threading pijnlijk?

Dat verschilt per persoon en hoe diep de haartjes geworteld zijn. Gevoeligheid wordt minder hoe vaker je de behandeling herhaald.

Komen de haartjes na een threading behandeling minder snel terug?

Ja, de plekken waar je onthaart met draad maken de haarzakjes op den duur lui en hierdoor komen de haartjes minder snel terug en worden de haartjes steeds dunner en lichter. Dit zal niet na de eerste behandeling al het geval zijn, maar wel na meerdere vervolgafspraken

Krijg je stoppels door threading?

Nee, de haartjes breken niet af maar worden met wortel en al uit de huid getrokken. Je eindigt met een prachtige zachte huid

Komen de haartjes donkerder terug?

Nee, de haartjes worden op den duur lichter en dunner. Ook blijven de haartjes steeds langer weg, hoe meer vervolgafspraken je boekt.

Mag je make-up dragen na deze behandeling?

Wij adviseren om er de zelfde dag geen make-up op te doen. zo voorkom je pukkeltjes. Probeer ook niet aan de huid te zitten, niet te reinigingen met make-up remover en niet te douchen.

Hoevaak moet ik de behandeling herhalen?

Wij raden aan elke 3 a 4 weken de behandeling te herhalen. Wij kunnen niet zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn om de haartjes te verminderen, dit is per persoon anders.

Is threading voor alle huidtypes?

Ja, threading is geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige huidtypes. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische producten of warmte, is het risico op huidirritatie minimaal.

Is threading beter dan waxen/harsen?

Ja! Met hars of wax breken de haartjes vaak af waardoor je stoppels terug krijgt. Ook is harsen/waxen te agressief voor de kwetsbare huid onder de ogen. Harsen/waxen zorgt op den duur voor huidverslapping en kan de huid ook kapot maken tijdens het trekken van de strip/vloeistof

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.