Plan een afspraak

Inkless Stretchmark Therapy

NEW: Inkless Stretchmark Therapy Treatment

Welkom op de pagina van onze gloednieuwe Inkless Stretchmark Therapy Treatment! Bij Refresh zijn we trots om een van de eersten in Nederland te zijn die deze revolutionaire behandeling aanbieden, rechtstreeks uit Miami. Onze Inkless Stretchmark Therapy Treatment is een innovatieve aanpak om striae te verminderen en je huid een gladdere, egalere uitstraling te geven.

Wat is de Inkless Stretchmark Therapy Treatment?

De Inkless Stretchmark Therapy Treatment is een geavanceerde, niet-invasieve procedure die speciaal is ontwikkeld in Miami om striae te behandelen zonder het gebruik van inkt of tatoeages. In plaats daarvan maken we gebruik van een unieke mix van actieve ingrediënten die zorgvuldig in de huid worden gebracht om het natuurlijke herstelproces te bevorderen en de zichtbaarheid van striae te verminderen.

Voordelen van de Inkless Stretchmark Therapy:

 • Niet-invasief: Geen naalden of chirurgische ingrepen nodig.
  Geen pigment: Een veilige behandeling zonder het gebruik van inkt.
  Snelle hersteltijd: Je kunt snel weer terugkeren naar je dagelijkse bezigheden.
  Verbeterde huidtextuur: Helpt de huid gladder en gelijkmatiger te maken door het boosten van collageen en elastieke in de huid.
 • Verstrakking van de huid: Door het boosten van collageen en elastine in de huid zorgt dit gelijk voor een milde verstrakking van de huid.
 • Geen pijn: Deze behandeling is geheel pijnloos
 • Geschikt voor alle huidtypes: Veilig en effectief voor diverse huidtypen en -kleuren.

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling wordt een speciale formule van actieve ingrediënten in de huid gebracht, die de natuurlijke genezing en regeneratie stimuleren. Deze ingrediënten helpen de huidstructuur te verbeteren, waardoor striae minder zichtbaar wordt en de huid een gelijkmatigere toon krijgt.

Wat kun je verwachten?

 • Intake: Onze gecertificeerde medewerkers zullen je huid beoordelen en een gepersonaliseerd behandelingsplan opstellen. Let op: Bij het boeken van deze behandeling is een intake verplicht
 • Behandeling: De procedure is comfortabel en vereist minimale downtime.
 • Resultaten: Veel van onze klanten zien al na enkele sessies een significante verbetering. Boek je intake vandaag nog!

Benieuwd naar de resultaten van de Inkless Stretchmark Therapy Treatment? Boek nu je intake afspraak en ontdek hoe deze innovatieve behandeling jou kan helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek ons in de salon voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen je mooiste zelf te zijn!

Wat is striae?

Striae, ook wel bekend als “striae distensae” of “stretch marks,” ontstaat als gevolg van het uitrekken van de huid. Deze dunne, lijnvormige littekens vormen zich wanneer de huid wordt blootgesteld aan snelle en significante veranderingen in omvang of spanning. De meest voorkomende oorzaken van striae zijn zwangerschap, snelle groei tijdens de adolescentie, gewichtstoename of gewichtsverlies, en hormonale veranderingen. Wanneer het lichaam te snel groeit of verandert, kunnen de elastische vezels in de huid breken, wat resulteert in de karakteristieke lijnvormige littekens. Striae kunnen zich voordoen op verschillende delen van het lichaam, zoals de buik, dijen, borsten, billen en heupen, en hun ontstaan kan variëren van persoon tot persoon. Stoor jij je aan striae? Dan hebben wij nu eindelijk de oplossing, een behandeling die echt werkt! De Inkless stretch mark therapy behandeling is een veelvuldig gekozen behandeling onder celebrities, influencers en modellen.

Boek nu

Veelgestelde vragen

Hoeveel sessies moet je doen voordat je resultaat bereikt?

Resultaten zul je al na je eerste behandeling ervaren! Na slechts één sessie kan het de verschijning van striae met 30% tot 100% verminderen. Tijdens het consult kunnen we de zones bekijken en hierover meer informatie bieden.

Doet inkless stretchmark therapy treatment pijn?

Je ervaart tijdens deze behandeling geen pijn!

Wat is de nazorg van de inkless stretchmark therapy treatment?

De huid zal wat rood zijn in de eerste dagen na de behandeling. Daarna kan de huid wat gaan schilferen. Dit is een goed teken want dat betekent dat de huid zich aan het vernieuwen is. Zowel voor als na de behandeling is het belangrijk om even uit de zon te blijven. Je mag ook een week niet zwemmen na de behandeling. In de kliniek ontvang je een volledig behandelprotocol. Na de behandeling wordt een verzorgende lotion aangebracht om het herstel van de huid te bevorderen. Thuis behandel je de huid met onze eigen geformuleerde aftercare olie voor een spoedig herstel en een optimaal resultaat.

Hoe werkt inkless stretchmark therapy treatment?

Het hart van de Inkless stretch mark therapy is een innovatief ontwikkeld serum met een mix van vitaminen en biologische oliën. Dit serum wordt rechtstreeks op de huid aangebracht met een apparaat dat bestaat uit minuscule naaldjes, waardoor het serum diep ingebracht kan worden in de huid om de dermale lagen te voeden en te verjongen. Wat deze behandeling echt uitzonderlijk maakt, is dat deze volledig inktloos is, wat betekent dat er geen inkt wordt gebruikt tijdens het proces. In plaats daarvan is het de exclusieve vitamine formule die zijn magie doet om de verschijning van striae te minimaliseren. De behandeling is goed verdraagbaar, je voelt wel kleine prikjes maar dit wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

Hoe duur is inkless stretchmark therapy treatment?

De behandeling is te boeken vanaf 450 euro per zone. Tijdens de intake wordt er meer uitleg gegeven over het traject en de hoeveelheid zones u voor het probleem gebied nodig zal hebben.

Stuur ons een WhatsApp

Heb jij vragen over een van onze behandelingen of wil je een afspraak inplannen? Stuur ons dan een WhatsApp bericht en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Stuur een WhatsApp

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.