Plan een afspraak

Inkless Scar Lightening Treatment

verminder je littekens al na slechts 1 behandeling!

Wat is Inkless Scar Lightening Therapy?

Bij Refresh Nederland bieden we de innovatieve Inkless Scar Lightening Techniek aan, een geavanceerde behandeling die zich richt op het verminderen van littekens door de huid herhaaldelijk te prikken met kleine naalden. Deze methode stimuleert de huidregeneratie door het wondgenezingsproces te activeren, waardoor het een van de meest precieze en intensieve behandelingen voor littekens is.

Tijdens de behandeling wordt de beschermende barrière van de opperhuid en dermis door de naalden doorbroken, wat onmiddellijk het genezingsproces in gang zet. De sleutel tot het vormen van nieuw, gezond collageen ligt in het minimaliseren van ontstekingen. Langdurige ontsteking kan de vorming van chaotisch collageen bevorderen, wat resulteert in littekenweefsel. Onze techniek is ontworpen om deze ontsteking te minimaliseren, wat bijdraagt aan een effectievere en esthetisch aangenamere littekenreductie.

Ervaar de kracht van geavanceerde huidtherapie met de Inkless Scar Lightening Techniek bij Refresh in Gouda en zie hoe we uw huid helpen regenereren en verjongen.

 

Voordelen van de Inkless Scar Lightening Techniek

Bij Refresh zijn we trots op de voordelen die onze Inkless Scar Lightening Techniek biedt:

Effectieve littekencorrectie: Door de precisie van de naalden en de geavanceerde techniek, worden littekens aanzienlijk verminderd en vervaagd.

Stimulatie van huidregeneratie: De behandeling activeert het natuurlijke genezingsproces van de huid, waardoor nieuw, gezond collageen wordt gevormd.

Minimalisering van ontstekingen: Door ontstekingen te minimaliseren, wordt de vorming van chaotisch collageen voorkomen, wat resulteert in een gladdere en egalere huidtextuur.

Natuurlijke resultaten: Het gecontroleerde wondgenezingsproces zorgt voor een natuurlijker uitziende huid, zonder de bijwerkingen van langdurige ontstekingen.

Snelle hersteltijd: De techniek zorgt voor een efficiënte genezing met minimale downtime, zodat u snel kunt terugkeren naar uw dagelijkse activiteiten.

Geschikt voor verschillende huidtypen: De behandeling is effectief voor verschillende huidtypen en littekenvariaties, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor littekenbehandeling.

Geen Inkt of Pigmenten: In tegenstelling tot traditionele methoden, maakt deze techniek geen gebruik van inkt of pigmenten, wat het risico op allergische reacties of complicaties vermindert.

Ontdek de voordelen van de Inkless Scar Lightening Techniek bij Refresh Nederland en laat uw huid stralen met een nieuwe, gladde uitstraling.

Hoe Werkt de Inkless Scar Lightening Techniek?

De Inkless Scar Lightening Techniek werkt door de huid herhaaldelijk te prikken met kleine, fijne naalden. Deze gecontroleerde microtrauma’s doorbreken de beschermende barrière van de opperhuid en de dermis, wat onmiddellijk het natuurlijke wondgenezingsproces van de huid activeert. Door deze microtrauma’s wordt de productie van nieuw, gezond collageen gestimuleerd, wat essentieel is voor het vervagen en corrigeren van littekens. Cruciaal hierbij is het minimaliseren van ontstekingen tijdens het genezingsproces, aangezien langdurige ontsteking de vorming van chaotisch collageen kan bevorderen, wat leidt tot littekenweefsel. Door deze ontstekingen te beheersen, zorgt de techniek voor een gladde, gelijkmatige huidtextuur met natuurlijk ogende resultaten.

Boek nu

Veelgestelde vragen

HOEVEEL SESSIES MOET JE DOEN VOORDAT JE RESULTAAT BEREIKT?

Resultaten zul je al na je eerste behandeling ervaren! Na slechts één sessie kan het de verschijning van striae met 30% tot 100% verminderen. Tijdens het consult kunnen we de zones bekijken en hierover meer informatie bieden.

DOET INKLESS SCAR LIGHTENING TREATMENT PIJN?

Je ervaart tijdens deze behandeling geen pijn!

WAT IS DE NAZORG VAN DE INKLESS SCAR LIGHTENING TREATMENT?

De huid zal wat rood zijn in de eerste dagen na de behandeling. Daarna kan de huid wat gaan schilferen. Dit is een goed teken want dat betekent dat de huid zich aan het vernieuwen is. Zowel voor als na de behandeling is het belangrijk om even uit de zon te blijven. Je mag ook een week niet zwemmen na de behandeling. In de kliniek ontvang je een volledig behandelprotocol. Na de behandeling wordt een verzorgende lotion aangebracht om het herstel van de huid te bevorderen. Thuis behandel je de huid met onze eigen geformuleerde aftercare olie voor een spoedig herstel en een optimaal resultaat.

HOE WERKT INKLESS SCAR LIGHTENING TREATMENT?

Het hart van de Inkless stretch mark therapy is een innovatief ontwikkeld serum met een mix van vitaminen en biologische oliën. Dit serum wordt rechtstreeks op de huid aangebracht met een apparaat dat bestaat uit minuscule naaldjes, waardoor het serum diep ingebracht kan worden in de huid om de dermale lagen te voeden en te verjongen. Wat deze behandeling echt uitzonderlijk maakt, is dat deze volledig inktloos is, wat betekent dat er geen inkt wordt gebruikt tijdens het proces. In plaats daarvan is het de exclusieve vitamine formule die zijn magie doet om de verschijning van striae te minimaliseren. De behandeling is goed verdraagbaar, je voelt wel kleine prikjes maar dit wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

HOE DUUR IS INKLESS SCAR LIGHTENING THERAPY TREATMENT?

De behandeling is te boeken vanaf 450 euro per zone. Tijdens de intake wordt er meer uitleg gegeven over het traject en de hoeveelheid zones u voor het probleem gebied nodig zal hebben.

Stuur ons een WhatsApp

Heb jij vragen over een van onze behandelingen of wil je een afspraak inplannen? Stuur ons dan een WhatsApp bericht en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Stuur een WhatsApp

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.