Plan een afspraak

Get to know us!

 

Eerlijke Schoonheid.

Welkom bij Refresh Nederland, jouw bestemming voor schoonheidsbehandelingen met producten en ingrediënten die wij zorgvuldig hebben geselecteerd om u de beste resultaten te bieden zonder schade aan mens of natuur.

Bij Refresh geloven we in het transformeren van schoonheidsverzorging door het aanbieden van hoogwaardige behandelingen, gepersonaliseerde diensten en het delen van waardevolle kennis. Onze experts staan centraal in het aanbieden van een unieke ervaring met de juiste expertise gecombineerd met een open en warme sfeer. Wij hechten veel waarde aan het bouwen van een langdurige relaties met onze klanten die dieper gaan dan alleen een behandeling uitvoeren.

Wat Ons Drijft

Met een passie voor wenkbrauwen en alles beauty, is Refresh gestart als een liefdes project. Hierin hadden wij een aantal kern waarde die wij wilden laten terugkomen.

Onze klanten gelukkig en vol zelfvertrouwen te zien vertrekken na het uitvoeren van een van onze behandelingen. (en weer terug zien komen!)

Gebruik maken van de beste producten op de markt met de minste chemicaliën

Een informele, vertrouwde omgeving bieden waar ieder zich veilig voelt – het huiskamer gevoel

Ons doel is om schoonheid te omarmen als een krachtige vorm van zelfexpressie. We geloven in het vieren van individualiteit en het helpen van onze klanten om hun ware schoonheid te ontdekken en te omarmen. Bij Refresh draait het niet alleen om uiterlijke schoonheid; het gaat om het cultiveren van innerlijke welzijn en zelfvertrouwen.

Huisregels & Algemene voorwaarden

Bij Refresh, onze toonaangevende browbar en beauty clinic in Gouda, hebben we in de afgelopen zes jaar een ongelooflijke groei doorgemaakt. Met meer dan 3000 terugkerende klanten en een groeiend team van gepassioneerde professionals, hebben we besloten om duidelijke huisregels en algemene voorwaarden op te stellen. Deze stap is essentieel om de kwaliteit van onze service te handhaven en ons te concentreren op het leveren van hoogwaardige behandelingen.

De reden achter deze regels en voorwaarden is eenvoudig maar belangrijk. Door duidelijke richtlijnen te hebben, vermijden we onnodige uitzonderingen en kunnen we een gestroomlijnde en consistente ervaring bieden aan al onze klanten. Dit stelt ons in staat om onze energie en inspanningen te richten op wat we het beste doen: het verstrekken van verfrissende en kwalitatieve behandelingen.

Onze zes jaar ervaring heeft ons geleerd dat transparantie en helderheid in verwachtingen de sleutel zijn tot tevreden klanten en een succesvolle bedrijfsvoering. De huisregels en algemene voorwaarden dienen als leidraad voor zowel ons team als onze gewaardeerde klanten, waardoor een soepele en professionele omgeving wordt gecreëerd.

Bij Refresh blijven we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke ervaring voor iedereen die onze salon bezoekt. Met deze regels en voorwaarden willen we niet alleen de orde handhaven, maar ook een sfeer van vertrouwen en respect bevorderen. Wij waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld, en met deze maatregelen streven we ernaar om die verwachtingen te overtreffen terwijl we blijven groeien en innoveren.

Onze diensten

Wij bieden een uitgebreid scala aan schoonheidsdiensten die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen. Of je nu op zoek bent naar het verfrissen van je wenkbrauwen met threading, tinting of browlamination, een verfrissende gezichtsbehandelingen, een BIAB of een CND Shellac behandeling, wij hebben de oplossingen die bij jou passen!

Waarom Refresh?

  • Deskundigheid: Onze getalenteerde professionals brengen jarenlange ervaring en deskundigheid mee naar elke behandeling.
  • Kwaliteit: We streven naar de hoogste kwaliteitsnormen in al onze diensten en behandelingen, met behulp van premium producten en geavanceerde technieken.
  • Klantgerichtheid: Bij Refresh staat de klant centraal. We begrijpen de unieke behoeften van elk individu en streven naar een persoonlijke benadering in al onze interacties.
  • Innovatie: We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in de schoonheidsindustrie om jou altijd het beste te bieden door middel van het bijscholen van onze experts

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.