Plan een afspraak

Nagels

Manicure, BIAB, CND Shellac, Grow treatments

BIAB

BIAB (Builder In A Botlle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden.

Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak of shellac. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is in clear en nude beschikbaar en is vegan, cruelty free en 10-free.

Verlenging van de nagels met BIAB?

Het verlengen van de nagels met BIAB raden wij alleen aan om in een 3 stappen behandeling te doen waarbij wij geen sjablonen of tips gebruiken maar de nagels na 3 behandelingen volgroeit zijn tot een stevige lange nagel in een vorm naar keus. 

Heb je al lange nagels van jezelf maar zijn er een aantal van de nagels afgebroken? Dan kunnen wij deze nagels wel verlengen door middel van een sjabloon. 

Waarom BIAB?
 • Tot 4 weken versteviging van de nagels
 • Keus uit verschillende neutrale tinten
 • Voedt het nagelbed 
 • Bij allergie voor andere nagelproducten, is BIAB vaak de oplossing
 • Perfect voor nagelbijters
 • Een natuurlijke look, geen dikke opbouw zoals acryl

Meer over Refresh

CND Shellac

SHELLAC™ is dé innovatie van CND™. SHELLAC™ is het meest superieure gel polish systeem in de markt! Het systeem bestaat uit een Base Coat, Color Coat en Top Coat. Geniet van ruim drie weken lang een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat!

Waarom CND Shellac?
 • Tot 4 weken versteviging van de nagels
 • Tot 60 kleuren om uit te kiezen
 • Voedt het nagelbed
 • Perfect voor nagelbijters!
 • Enige Shellac die de nagel laat ademen! 

Meer over Refresh

Manicure

Wil je liever natuurlijke nagels bijhouden? Dan kunnen wij je nagels verzorgen, opschonen en brengen wij een keratine voedende serum aan voor het verzorgen van de natuurlijke nagels. Wij maken de nagels schoon door middel van het in vorm vijlen van de nagels en polijsten van het nagelbed met de E-file. Geen zorgen, onze experts gebruiken dit apparaat met beleid waardoor er geen schade aan het nagelbed wordt veroorzaakt! Ook verzorgen wij de handen met een heerlijke handcreme van CND Sensation en verzachten wij de nagelriemen met CND Solar Oil. Ook heeft u de optie om een transparante coat van CND Vinylux nagellak te laten aanbrengen. Kortom, een prachtige behandeling voor het refreshen van uw handen en nagels. 

Meer over Refresh

Rubberbase

Is de CND Shellac behandeling helemaal jouw ding alleen blijft de Shellac net niet lang genoeg zitten? Dan is wat extra versteviging door middel van een Rubberbase de perfecte keus! Deze manier van aanbrengen gaat exact het zelfde als de normale Shellac behandeling alleen wordt de basecoat van BIAB aangebracht. Deze basecoat wordt ook wel de rubberbase genoemd en biedt extra versteviging. De rubberbase die wij gebruiken is van BIAB The Gel Bottle Inc. Een perfecte tussen stap tussen CND Shellac en een BIAB behandeling.

Meer over Refresh

Manicure
Lees meer
BIAB
lees meer
CND Shellac
lees meer

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.