Plan een afspraak

GEBIT

Bio tanden bleken, Polijsten & Tandkristal

Bio tanden bleken

Heb jij altijd al veilig en verantwoord je tanden willen bleken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Want bij Refresh bleken wij biologisch met onze non peroxide gel.

Bij het bleken van de tanden geniet je van een film naar keus, een rustige en open ambiance en de expertise van 15 jaar ervaring in de tandheelkunde. De sessies worden in pakketjes aangeboden en gaan per 25 minuten per sessie. Na elke sessie mag de mond gespoeld worden en wordt het gebit voorzien van een nieuwe laag gel.

Het beste van deze behandeling is dat je direct resultaat zal zien. De kleur wordt voor en na de behandeling opgemeten dus er mogen altijd sessies aan de behandeling worden bijgeboekt mits daar tijd voor is.

Meer over tanden bleken

 

Polijsten

Wij raden altijd aan om voor je tanden bleek behandeling goed je tanden voor te bereiden. Daarom is ons advies om voor het tanden bleken te polijsten. Het polijsten zal tot 48 uur voor het bleken nog voordelen meebrengen als voorbehandeling van het tanden bleken.

Het polijsten verwijderd het tandplak en de aanslag op het gebit. Dit doen wij met een polijst apparaat waarmee wij met een lichte scrub het gebit in masseren. Na je polijst behandeling zie je vaak al dat het gebit ongeveer twee tinten lichter. Dit komt omdat de tandplak vaak ook een gele gloed heeft.

De polijst behandeling is vergelijkbaar met het polijsten wat de mond hygiëniste doet.

Wij raden de behandeling altijd aan voordat je begint met het tanden bleken zodat er geen barrières zijn voor de gel om doorheen te moeten werken.

Meer over polijsten

Tandkristal

De tandkristal is een super leuke toevoeging om je gebit te laten stralen! Dit accessoires is super subtiel wordt vaak geplaatst op een of meerdere hoektanden zodat je het kristal zal zien tijdens het lachen of praten. Het kristal op je tand blijft tussen de 6 tot 12 maanden zitten en er is keuze uit diverse kleuren

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.