Plan een afspraak

THREADING GELAAT

Epileren met draad van het hele gelaat

Waarom threading van het gelaat?

Wij begrijpen dat een verzorgd gelaat essentieel is voor een zelfverzekerde uitstraling. Daarom bieden wij threading, een eeuwenoude ontharingsmethode die niet alleen effectief is, maar ook tal van voordelen met zich meebrengt.

Threading is een techniek waarbij overtollige haartjes met behulp van dunne, gedraaide draadjes worden verwijderd. Deze methode is niet alleen nauwkeurig, maar ook zacht voor de huid, waardoor het ideaal is voor het gezicht. De voordelen van threading zijn onder andere een langdurig glad resultaat, het verminderen van haargroei op termijn en het minimaliseren van irritatie, in vergelijking met traditionele ontharingsmethoden.

Bij Refresh hebben we het gelaat opgedeeld in zeven zones, zodat je specifieke gebieden kunt selecteren die extra aandacht nodig hebben. Of je nu alleen je hals, bovenlip of bakkebaarden wilt laten threaden, we hebben een oplossing die aan jouw wensen voldoet. Als je echter kiest voor de complete threading van het gezicht, ontvang je niet alleen een grondige behandeling van alle zones, maar ook een aantrekkelijke korting als blijk van waardering voor jouw keuze.

Ontdek de verfijnde kunst van threading bij Refresh en laat je gezicht stralen. Boek vandaag nog jouw behandeling en geniet van de voordelen van deze traditionele en effectieve ontharingsmethode.

Voorzorg

  • Het liefst geen make-up vooraf
  • Bij gevoelige huid: stop voor je behandeling met retinol
  • Bij gevoeligheid: neem 1 uur voor de afspraak een paracetamol

Nazorg

  • Geen make-up aanbrengen dezelfde dag
  • Geen cleanser of gezichtscreme aanbrengen dezelfde dag
  • Geen olieen op de huid
  • Niet met je handen aan je gezicht zitten
  • 24 uur niet scrubben of exfolieren
  • Bij gevoelige huid, eerste 24 uur geen contact met zweet, stoom en water

Threading van het gelaat in Gouda

Woon jij in Gouda of omstreken als Bodegraven, Reeuwijk, Waddinxveen, Oudewater, Krimpenerwaard, Schoonhoven of Zuidplas? Boek dan je behandeling bij de beste Browbar en Beauty Clinic van Het Groene Hart! Midden in hartje Gouda aan de Lange Tiendeweg is onze salon gevestigd dus perfect om je behandeling te combineren met een heerlijk dagje shoppen! Boek je threading behandeling voor het gelaat of loop een keer langs voor meer informatie!

THREADING BAKKENBAARDEN

Bij onze Browbar in Gouda introduceren we de kunst van threading voor het verzorgen van bakkenbaarden. Onze threading-experts bieden een verfijnde en precieze methode om ongewenste haartjes rond de bakkenbaarden te verwijderen. Met behulp van fijne draden zorgen we voor een comfortabele en doeltreffende behandeling die resulteert in strakke en nette bakkenbaarden. Ervaar de voordelen van bakkenbaard threading, een techniek die zorgt voor een schone en verzorgde uitstraling. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe threading je bakkenbaarden kan transformeren.

THREADING LIPPEN/RONDOM LIPPEN

Ontdek de zachte en precieze methode van threading voor het ontharen van de lippen bij onze Browbar in Gouda. Met onze ervaren threading-experts bieden wij een comfortabele en effectieve oplossing voor het verwijderen van ongewenste haartjes rond de lippen. Ervaar de voordelen van lip threading, een techniek die fijne en dunne haartjes nauwkeurig verwijdert voor een zijdezachte en gladde huid. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de magie van threading voor perfect verzorgde lippen.

THREADING NEKHAREN

Bij onze Browbar in Gouda presenteren we de verfijnde kunst van threading voor het ontharen van de nekharen. Met onze deskundige threading-specialisten bieden we een nauwkeurige en comfortabele methode om ongewenste haartjes in de nek te verwijderen. Door gebruik te maken van delicate draden, garanderen we een doeltreffende behandeling die resulteert in een gladde en zijdezachte huid. Ontdek de voordelen van threading, een techniek die zorgt voor een verfijnde en verzorgde uitstraling.

THREADING VOORHOOFD

Bij onze Browbar in Gouda introduceren we met trots threading als de ideale oplossing voor het verzorgen van het voorhoofd. Onze threading-experts bieden een precieze en comfortabele methode om ongewenste haartjes op het voorhoofd te verwijderen. Met behulp van verfijnde draden zorgen we voor een doeltreffende behandeling die resulteert in een strak en verzorgd voorhoofd. Ervaar de voordelen van voorhoofd threading, een techniek die zorgt voor een zijdezachte en gladde huid. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe threading je voorhoofd kan verfijnen en verjongen, voor een stralende uitstraling.

THREADING WANGEN

Bij onze Browbar in Gouda introduceren we met trots threading als de ideale oplossing voor het verzorgen van het voorhoofd. Onze threading-experts bieden een precieze en comfortabele methode om ongewenste haartjes op het voorhoofd te verwijderen. Met behulp van verfijnde draden zorgen we voor een doeltreffende behandeling die resulteert in een strak en verzorgd voorhoofd. Ervaar de voordelen van voorhoofd threading, een techniek die zorgt voor een zijdezachte en gladde huid. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe threading je voorhoofd kan verfijnen en verjongen, voor een stralende uitstraling.

THREADING KAAKLIJN

Bij onze Browbar in Gouda presenteren we met enthousiasme threading als de perfecte methode om de kaaklijn te verzorgen. Onze threading-specialisten bieden een nauwkeurige en professionele aanpak voor het verwijderen van ongewenste haartjes langs de kaaklijn. Met behulp van zorgvuldige draadtechnieken garanderen we een effectieve behandeling die resulteert in een strakke en goed gedefinieerde kaaklijn. Ontdek de voordelen van kaaklijn threading, een techniek die zorgt voor een gladde en verzorgde uitstraling. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe threading je kaaklijn kan verfraaien en je natuurlijke schoonheid kan accentueren.

THREADING HALS

In de verfijnde wereld van hals threading bij Refresh wordt elke sessie zorgvuldig afgestemd op de unieke kenmerken van de halszone. Onze deskundige threading-specialisten streven ernaar om niet alleen ongewenste haartjes te verwijderen, maar ook bij te dragen aan een strakke en gepolijste uitstraling voor een totale halsverjonging.

Threading Wenkbrauwen

Los van het gelaat kan je ook de wenkbrauwen threaden. Deze behandeling biedt een aparte pagina met meer informatie. De behandeling komt met een consult, shapen, trimmen, tekenen en verzorgende Aloe Vera. Voor meer informatie klik hier.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Is Threading pijnlijk?

Dat verschilt per persoon en hoe diep de haartjes geworteld zijn. Gevoeligheid wordt minder hoe vaker je de behandeling herhaald.

KOMEN DE HAARTJES NA EEN THREADING BEHANDELING MINDER SNEL TERUG?

Ja, de plekken waar je onthaart met draad maken de haarzakjes op den duur lui en hierdoor komen de haartjes minder snel terug en worden de haartjes steeds dunner en lichter. Dit zal niet na de eerste behandeling al het geval zijn, maar wel na meerdere vervolgafspraken

KRIJG JE STOPPELS DOOR THREADING?

Nee, de haartjes breken niet af maar worden met wortel en al uit de huid getrokken. Je eindigt met een prachtige zachte huid

Komen de haartjes donkerder terug?

Nee, de haartjes worden op den duur lichter en dunner. Ook blijven de haartjes steeds langer weg, hoe meer vervolgafspraken je boekt.

MAG JE MAKE-UP DRAGEN NA DEZE BEHANDELING?

Wij adviseren om er de zelfde dag geen make-up op te doen. zo voorkom je pukkeltjes. Probeer ook niet aan de huid te zitten, niet te reinigingen met make-up remover en niet te douchen.

HOEVAAK MOET IK DE BEHANDELING HERHALEN?

Wij raden aan elke 3 a 4 weken de behandeling te herhalen. Wij kunnen niet zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn om de haartjes te verminderen, dit is per persoon anders.

IS THREADING VOOR ALLE HUIDTYPES?

Ja, threading is geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige huidtypes. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische producten of warmte, is het risico op huidirritatie minimaal.

IS THREADING BETER DAN WAXEN/HARSEN?

Ja! Met hars of wax breken de haartjes vaak af waardoor je stoppels terug krijgt. Ook is harsen/waxen te agressief voor de kwetsbare huid onder de ogen. Harsen/waxen zorgt op den duur voor huidverslapping en kan de huid ook kapot maken tijdens het trekken van de strip/vloeistof

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.