Plan een afspraak

BIAB.

Versterking van de nagels met Builder in a Bottle

Wat is BIAB?

BIAB (Builder In A Botlle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden.

Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak of shellac. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is in clear en nude beschikbaar en is vegan, cruelty free en 10-free.

Verlenging van de nagels met BIAB?

Het verlengen van de nagels met BIAB raden wij alleen aan om in een 3 stappen behandeling te doen waarbij wij geen sjablonen of tips gebruiken maar de nagels na 3 behandelingen volgroeit zijn tot een stevige lange nagel in een vorm naar keus. 

Heb je al lange nagels van jezelf maar zijn er een aantal van de nagels afgebroken? Dan kunnen wij deze nagels wel verlengen door middel van een sjabloon. 

Waarom BIAB?

  • Tot 4 weken versteviging van de nagels
  • Verlengd de nagel ala ‘kunstnagels’ in 3 behandelingen!
  • Extra versterking voor onder de gellak
  • Perfect voor nagelbijters!

Hoe wordt BIAB aangebracht?

Een BIAB behandeling zal iets langer duren dan een CND Shellac behandeling. Dit voornamelijk omdat er meer vijlen bij komt kijken. De BIAB wordt aangebracht op het nagelbed na het preppen van de nagel. Na het uitharden van de BIAB wordt de vorm van de BIAB gepolijst. Vervolgens kan de BIAB worden voorzien van een van onze CND Shellac kleuren, french manicure, nailart of direct worden voorzien van een shine, glitter of matte topcoat.

Voor wie is BIAB geschikt?

Biab kan op elke nagel maar is vooral geschikt voor de beschadigde en kapotte nagels. BIAB is voorzien van voedende elementen waardoor de beschadigingen sneller uit de nagel groeien. Ook is BIAB steviger dan een CND Shellac set waardoor de set langer blijft zitten.

BIAB behandeling in Gouda 

Woon jij in Gouda of omstreken als Bodegraven, Reeuwijk, Waddinxveen, Oudewater, Krimpenerwaard, Schoonhoven of Zuidplas? Boek dan je behandeling bij de beste Browbar en Beauty Clinic van Het Groene Hart! Midden in hartje Gouda aan de Lange Tiendeweg is onze salon gevestigd dus perfect om je behandeling te combineren met een heerlijk dagje shoppen! Boek je BIAB behandeling bij een van onze nagelstylisten of laat je informeren over een van onze andere nagelbehhandelingen.

Veelgestelde vragen

 

Hoelang blijft BIAB zitten?

een set BIAB nagels blijft gemiddeld 3 a 4 weken zitten. Wij raden aan om binnen 4 weken terug te komen voor het opvullen.

Is BIAB schadelijk voor je nagels?

Wij houden altijd rekening met het voorkomen van schade aan de nagels. Dat is ook een van de redenen dat wij extra bewust de nagel voorbereiden op het nagelbed zonder het gebruik van een elektrische vijl. Ons BIAB merk van The Gel Bottle Inc is een van de beste producten op de markt met als enige de toevoeging van gezonde ingrediënten voor het versterken en groeien van de natuurlijke nagel.

Kan je een BIAB behandeling uitvoeren bij nagelbijters?

Dat kan! BIAB is perfect om van het nagelbijten af  te komen. Wij brengen dan de BIAB aan op de natuurlijke nagel, omdat deze aan het begin een stuk korter zijn door het bijten raden wij altijd aan om binnen 2 weken terug te komen voor het opvullen totdat de nagels een goede lengte hebben.

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.