Plan een afspraak

Threading

Epileren met draad

Wat is Threading?

 Threading is een eeuwenoude techniek afkomstig uit oud Perzië, die het mogelijk maakt om prachtig gevormde wenkbrauwen te creëren en ongewenst gezichtshaar zorgvuldig te verwijderen door middel van een draad. Threading ook bekend als “epileren met draad”, is een techniek die precisie, vakmanschap en subtiliteit combineert om jou een strakke en verfijnde uitstraling te geven.

Bij onze Browbar brengen we deze traditionele methode naar een hoger niveau, met ervaren experts die met uiterste precisie werken om jou een vlekkeloze en verfijnde look te geven. Ontdek de magie van threading en geniet van scherpe contouren en een strakke uitstraling die je natuurlijke schoonheid accentueert.”

 

Zie hier alle 13 Voordelen van Threading:

Threading, oftewel, het epileren met draad, biedt een scala aan voordelen die het tot een populaire keuze maken voor wenkbrauwshaping. Zie hieronder alle 13 voordelen van deze eeuwenoude ontharingstechniek.

Precisie: Threading stelt de schoonheidsspecialist in staat om haartjes één voor één te verwijderen, wat resulteert in een nauwkeurige en scherpe wenkbrauwvorm.

Natuurlijke Resultaten: Threading gebruikt geen chemicaliën of warmte, waardoor het een natuurlijke manier is om ongewenst gezichtshaar te verwijderen zonder de huid te irriteren.

Minder Irritatie: Mensen met een gevoelige huid ervaren vaak minder irritatie en roodheid na threading in vergelijking met andere ontharingsmethoden.

Langdurige Resultaten: Omdat de haartjes vanaf de wortel worden verwijderd, blijven de resultaten langer zichtbaar in vergelijking met scheren.

Fijne Haartjes: Threading is in staat om zelfs de fijnste en dunste haartjes te verwijderen, wat vaak moeilijk is met andere methoden.

Snelle Procedure: Threading is een snelle techniek, vooral voor kleine gebieden zoals de wenkbrauwen. Dit maakt het ideaal voor mensen met een drukke levensstijl.

Geen Chemische Producten: Aangezien threading geen gebruik maakt van wax of chemische ontharingsproducten, is er geen risico op allergische reacties.

Vormgeven en Definiëren: Threading maakt het mogelijk om de wenkbrauwen nauwkeurig te vormen en te definiëren, waardoor je een perfect afgestemde uitstraling krijgt.

Geschikt voor Gevoelige Gebieden: Threading kan worden gebruikt op gevoelige gebieden zoals het gezicht, inclusief het gebied rond de wenkbrauwen en de bovenlip.

Geen Bijwerkingen: In vergelijking met andere methoden zoals waxen zijn er zelden bijwerkingen zoals ingegroeide haartjes.

Direct Zichtbare Resultaten: Na een threading-sessie zijn de resultaten onmiddellijk zichtbaar, waardoor je meteen kunt genieten van je frisse look.

12. Verfijnde Wenkbrauwvormen: Threading stelt experts in staat om complexe en verfijnde wenkbrauwvormen te creëren die passen bij jouw gezichtsstructuur en persoonlijkheid.

13. Geen huidveroudering: Threading is een hele behandeling die perfect is voor de gevoelige huid. Waarbij het Waxen van de wenkbrauwen de huid trekt, neemt threading de haartjes mee met de wortel en biedt een milde peel. Dit voorkomt huid verslapping!

Met deze voordelen biedt threading een effectieve en natuurlijke manier om gezichtshaar te verwijderen en prachtig gevormde wenkbrauwen te creëren.

voorzorg

  • het liefst geen make-up vooraf
  • Bij gevoelige huid: stop voor je behandeling met retinol
  • Bij gevoeligheid: neem 1 uur voor de afspraak een paracetamol

nazorg

  • Geen make-up aanbrengen dezelfde dag
  • Geen cleanser of gezichtscreme aanbrengen dezelfde dag
  • Geen olieen op de huid
  • Niet met je handen aan je gezicht zitten
  • 24 uur niet scrubben of exfolieren
  • Bij gevoelige huid, eerste 24 uur geen contact met zweet, stoom en water

Threading in Gouda

Woon jij in Gouda of omstreken als Bodegraven, Reeuwijk, Waddinxveen, Oudewater, Krimpenerwaard, Schoonhoven of Zuidplas? Boek dan je behandeling bij de beste Browbar en Beauty Clinic van Het Groene Hart! Midden in hartje Gouda aan de Lange Tiendeweg is onze salon gevestigd dus perfect om je behandeling te combineren met een heerlijk dagje shoppen! Boek je threading behandeling of loop een keer langs voor meer informatie!

Threading Wenkbrauwen
lees meer
Threading Gezicht
lees meer

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.