Plan een afspraak

Hennabrows.

een natuurlijke en langdurigere versie van het verven van de wenkbrauwen.

Wat zijn Hennabrows?

Het verven van de wenkbrauwen bij de Hennabrow behandeling wordt uitgevoerd met 100% hennaverf. De kleur wordt gecreeerd door verschillende noten extracten en is dus 100% natuurlijk! De hennabrow is perfect voor een vakantie of als de normale verf niet intens genoeg is en niet lang genoeg blijft zitten. Dit is de perfecte tussenstap voor een normale verf en Hybridverf.

Let op: de eerste 2 dagen zal henna intenser zijn dan gewoonlijk. Bij twijfel, probeer dan eerst de hybridbrow behandeling uit of vraag het aan onze brow expert! 

Voor de behandeling wordt er besproken wat de wensen zijn. Vanuit daar kijken wij wat het best bij jouw gezicht past. Vervolgens worden de wenkbrauw haren en huid met de hennaverf gekleurd en wordt er een color enhancher aangebracht ter verzorging van de kleur. Wij raden altijd aan om bij het verven van de wenkbrauwen de threading (epileren met draad) behandeling toe te voegen zodat de wenkbrauwen vorm gebracht en extra definitie biedt. 

Voordelen van Hennabrows: 

  • Blijft 5 tot 10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype en nazorg)
  • Blijft 4 tot 6 weken op de haren
  • De henna kleur niet alleen de haartjes, maar ook de huid.
  • De kleuren vallen niet rood uit
  • All natural! 100% hennaverf gekleurd met noten extracten

Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt er altijd een consult plaats, waarin we uitgebreid de wensen en mogelijkheden bespreken. Hierbij wordt de gemixte kleur en eventuele opmerkingen nauwkeurig in ons klantdossier vastgelegd, waardoor elke vervolgbehandeling perfect is afgestemd op de individuele behoeften. Bij Refresh geloven we in de kracht van personalisatie, waarbij Hennabrows niet alleen een behandeling is, maar een op maat gemaakte ervaring voor elke klant.

 

nazorg

  • 24 uur na de behandeling niet in contact met stoom, water of make-up. ​
  • Elke keer vóór contact met water, castorolie aanbrengen op de wenkbrauwen om de verf te beschermen tegen vocht voor een langer resultaat

hennabrows BIJ BROWBAR IN GOUDA

Woon jij in Gouda of omstreken als Bodegraven, Reeuwijk, Waddinxveen, Oudewater, Krimpenerwaard, Schoonhoven of Zuidplas? Boek dan je behandeling bij de beste Browbar en Beauty Clinic van Het Groene Hart! Midden in hartje Gouda aan de Lange Tiendeweg is onze salon gevestigd dus perfect om je behandeling te combineren met een heerlijk dagje shoppen! Boek je hennabrows behandeling of loop een keer langs voor meer informatie!

veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen hybrid en hennabrows?

hybrid verf is een vervolgstap van de hennabrows en is net iets meer dekkend. Ook is de hennabrow 100% natuurlijk waarbij de kleur met notenextracten wordt bepaald. Ook per huid zal de verschillende verf anders pakken.

Hoelang blijft hennabrows zitten?

Deze behandeling blijft 5 tot 10 dagen op de huid, en tot 6 weken op de haartjes zichtbaar

kan Hennabrows ook als je zwanger bent?

Ja dat kan!

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.