Plan een afspraak

CND Shellac

 

Wat is CND Shellac? 

CND Shellac is sinds 2010 een volledige nieuwe service voor in de nagelsalon. Het is geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagels. Het is een uniek product wat eruit ziet als een hoogwaardige nagellak en draagt als gel en daarom 14+ dagen houdt. De perfecte combinatie van uv/led-gel en nagellak zorgt er voor dat de set gegarandeerd 2 weken lang een schitterend resultaat biedt.

Hoe wordt CND Shellac aangebracht?

Er wordt gestart met een e-file manicure om de nagels en nagelriemen te verzorgen en voor te bereiden. Vervolgens wordt de lak aangebracht in drie stappen:

Base-coat
Kleur, meestal 2-3 lagen
Top coat

De drie stappen worden per laag uitgehard onder de uv/led-lamp. Na de top-coat zijn je handen ready to use en 14+ dagen mooi verzorgd! Naast een basiskleur heeft CND Shellac meer dan 150 unieke kleuren en ook is het mogelijk om met verschillende nail-art en nail designs de nagels extra te versieren. De lak is geschikt voor de natuurlijke nagel maar kan daarnaast ook over bieb nagels worden geplaatst.

 

CND Shellac BEHANDELING IN GOUDA 

Woon jij in Gouda of omstreken als Bodegraven, Reeuwijk, Waddinxveen, Oudewater, Krimpenerwaard, Schoonhoven of Zuidplas? Boek dan je behandeling bij de beste Browbar en Beauty Clinic van Het Groene Hart! Midden in hartje Gouda aan de Lange Tiendeweg is onze salon gevestigd dus perfect om je behandeling te combineren met een heerlijk dagje shoppen! Boek je CND Shellac behandeling bij een van onze nagelstylisten of laat je informeren over een van onze andere nagelbehhandelingen.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een CND Shellac en Gellak behandeling?

  • Shellac is gezonder voor de nagel omdat deze niet volledig afsluit, hierdoor krijgt de nagel nog zuurstof en hoef je geen pauzes in te lassen om de nagel weer op adem te laten komen
  • Shellac kan je makkelijker eraf halen, hier is geen elektrische vijl voor nodig of lang weken in aceton
  • Met een Shellac behandeling hoeft de nagel niet gevijld te worden vooraf

Is Shellac of BIAB beter voor de nagel?

Beide van de producten zijn goed! Met het gebruik van de juiste kwalitatieve merken zoals Gel Bottle Inc of CND. CND shellac raden wij echter aan bij nagels die van nature al sterk zijn. De BIAB raden wij aan bij nagels die fragiel en beschadigd zijn.

Hoelang blijft Shellac zitten?

Deze behandeling blijft ongeveer 14 dagen op de nagels, mits de juiste zorg en beleid.

Voor wie is CND Shellac geschikt?

CND Shellac is een geschikte behandeling voor mensen die van zichzelf sterke nagels hebben met een redelijke lengte, die een natuurlijke uitstraling willen behouden en langdurig willen genieten van een mooie, verzorgde nagels.

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.