Plan een afspraak

biologisch tanden bleken

kies uit een van onze pakketten

Wat is Biologisch Tanden Bleken

Heb jij altijd al veilig en verantwoord je tanden willen bleken zonder dat je je tanden beschadigt of  met gevoelige tanden eindigt? Wil je direct na je behandeling een zichtbaar resultaat? Dan ben je bij Refresh aan het juiste adres!

Wij bleken je tanden met een  biologisch non-peroxide gel.​ Onze  non-peroxide gel bevat 100% natuurlijke ingrediënten, de combinatie hiervan met een professionele bleeklamp zorgt voor een stralend en natuurlijk resultaat. Wat maakt tandenbleken bij ons anders dan bij elk ander tandenbleek salon? Al onze experts zijn getraind door een professional met meer dan 15 jaar ervaring in de tandheelkunde, hierdoor herkennen wij elk probleem in de mond en kunnen wij een gepast advies op maat geven.

Tijdens het tandenbleken geniet je van een film naar keus, een rustige en open ambiance en advies op maat door getrainde experts. Elke tandenbleek sessie duurt 25 minuten, na elke sessie mag de mond gespoeld worden en wordt het gebit voorzien van een nieuwe laag gel. Voor het mooiste resultaat adviseren wij je om zoveel mogelijk sessies achtereen te doen, hierdoor wordt de werking van de gel niet steeds onderbroken. De kleur wordt voor en na de behandeling opgemeten dus er mogen altijd sessies aan de behandeling worden bijgeboekt mits daar tijd voor is.

Waarom Biologisch Tanden Bleken?

 • De ingrediënten in onze gel zijn 100% natuurlijk, verantwoord en veilig voor het gebit
 • 15+ jaar ervaring in tandheelkunde
 • Team is opgeleid met de juiste kennis en expertise over het gebit
 • Een persoonlijk consult bij elke behandeling
 • Direct resultaat! Wij meten de voor en na resultaten 
 • Comfortabel bleken met onze lounge stoelen en een grote beamer.

Hoe werkt Biologisch tanden bleken?

Wij werken met sessies van 25 minuten die in pakketten zijn samengesteld. Zo is er voor ieder gebit wat wils.

Elke behandeling begint met een consult, tijdens het consult wordt de kleur van de tanden opgemeten en wordt er gepast advies gegeven en de wensen besproken. Voordat je begint met bleken adviseren wij de tanden te laten polijsten, ook dit kan bij ons op locatie, zo krijg je een mooier en langer houdbaar resultaat. Na je consult wordt je naar je stoel begeleidt, vervolgens wordt er gepolijst of  wordt de gel aangebracht op het gebit en zal de lamp 25 minuten aangaan. Na elke sessie mag je je mond spoelen en wordt er een nieuwe laag gel aangebracht, de lamp zal weer aangaan voor 25 minuten tot de volgende sessie. Tussen de sessies door kan er altijd een tussenmeting worden gedaan.

De behandeling is onder het genot van een film naar keus op een grote beamer, ook is het mogelijk om bij ons met meerdere personen tegelijk je tanden te bleken, wij hebben namelijk 6 stoelen beschikbaar.

Nazorg Biologisch Tanden Bleken

Na een tanden bleek behandeling moet je rekening houden met de nazorg. Je mag..

 • .. 2 uur na de behandeling niet eten of drinken (alleen water)
 • .. de 6 uur die daarom volgen alleen wit eten benuttigen zoals brood met kaas of rijst met eiwit!
 • .. 8 uur na de behandeling niet roken of vapen
 • .. 8 uur na de behandeling niet de tanden poetsen
 • .. 24 uur na de behandeling geen koffie of thee
 • .. 24 uur na de behandeling geen alcohol of koolzuurhoudende frisdrank

Biologisch Tanden Bleken in Gouda

Woon jij in Gouda of omstreken als Bodegraven, Reeuwijk, Waddinxveen, Oudewater, Krimpenerwaard, Schoonhoven of Zuidplas? Boek dan je behandeling bij de beste Browbar en Beauty Clinic van Het Groene Hart! Midden in hartje Gouda aan de Lange Tiendeweg 68 is onze salon gevestigd dus perfect om je behandeling te combineren met een heerlijk dagje shoppen! Boek je Biologisch Tanden Bleek behandeling of loop een keer langs voor meer informatie!

Pakketten

Starter Plus

Is het je eerste keer tanden bleken en zijn je tanden erg donker door bijvoorbeeld roken of heb je veel verschillende tinten of vlekjes op je tanden? Dan is het Starters Plus pakket iets voor jou! Bij deze behandeling raden wij aan om binnen 30 dagen terug te komen voor het Touch-up pakket waarbij wij de hoektanden en eventueel de ondertanden extra aandacht zullen geven. Dit pakket bestaat uit 9 sessies van 25 minuten. Na de 7e sessies zullen wij de laatste 2 sessies de hoektanden en andere donkere plekjes behandelen.

Starter

Is het je eerste keer tanden bleken of heb je langer dan een jaar geleden nog je tanden gebleekt? Ben je op zoek naar een stralend wit maar natuurlijke finish voor je tanden. Dan is het starters pakket iets voor jou!  Dit pakket bestaat uit 7 sessies van 25 minuten. Na 5 sessies zullen wij de laatste twee sessies de hoektanden en andere donkere plekjes behandelen.

 

Basis

Heb je al eerder je tanden gebleekt en hou je dit regelmatig bij? Dan is de Basis pakket geschikt voor jou. Dit pakket bestaat uit 5 sessies van 25 minuten. Dit pakket adviseren wij ook bij mensen met gevoelige tanden of mensen met beschadiging aan hun tandglazuur, zoals tanderosie.

Touch-up

Heb jij nog nooit eerder je tanden gebleekt en wil je het even uitproberen of ben jij onlangs bij ons geweest voor het bleken van je gebit maar zou je nog een extra Touch-up willen? Dan is dit het perfecte pakket voor jou. Hierbij behandelen wij het gehele gebit of alleen de hoektanden en onderste tanden die wat donkerder zijn. Dit pakket bestaat uit 3 sessies van 25 minuten. 

Veelgestelde vragen

Is Biologisch tanden bleken veilig?

Onze behandeling is 100% veilig  en pijnloos. Onze gel is een natuurlijke non-peroxidegel, hierdoor ontstaat er geen schade of gevoeligheid aan je tanden. Bovendien zijn al onze experts  getraind door een professional met meer dan 15 jaar ervaring in de tandheelkunde, zo herkennen zij elk probleem en kunnen zij iedereen een advies op maat geven.

Wanneer mag je niet bleken?

Wij werken met veilige producten, hierdoor is het altijd mogelijk om bij ons je tanden te beleken.

Doet Biologisch tanden bleken pijn?

Nee, zeker niet! Wij bleken veilig en verantwoord en houden altijd rekening met de geschiedenis van je gebit. Heb je al gevoelige tanden door eerdere beschadiging of door tanderosie? Ook hiervoor hebben wij een gepaste oplossing om de gevoeligheid tegen te gaan.

Hoevaak mag ik tanden bleken?

Zo vaak als je wilt, de behandeling is namelijk veilig, verantwoord en pijnloos!

Hoevaak moet ik terug komen voor het tanden bleken?

Wij raden aan om elke 3 maanden een Touch-up behandeling te boeken.

Mag ik roken en koffie drinken na het biologisch tanden bleken?

Nee! Wij adviseren iedereen om minimaal 8 uur te wachten, maar het liefst 24 uur.

Mag ik bleken met Facings, Vullingen of kronen?

Door de jaren heen verzamelen onze tanden veel kleurstoffen door koffie, thee, roken, kleurstoffen in ons eten en zo nog veel meer. Het is belangrijk om te weten dat bij tandenbleken alles in de mond terug keert naar de originele staat, dus hoe ze waren toen onze tanden net doorkwamen na het wisselen of wanneer facings, vullingen en kronen net gezet waren. Alleen is het zo dat onze tanden meer poreus zijn waardoor ze meer kleurstoffen opnemen dan bijvoorbeeld facings en kronen. Tijdens het tandenbleken zullen deze dus ook lichter worden mits ze al wat ouder en verkleurd zijn. Geef dit vóór de behandeling door aan onze experts zodat ze daar rekening mee kunnen houden. Zo doen wij altijd tussen metingen zodat wij de behandeling kunnen stop zetten zodra alles mooi en egaal is gebleekt.

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.