Plan een afspraak

VERVEN WENKBRAUWEN

Wat is het verven van de wenkbrauwen?

Betreed de wereld van prachtig gedefinieerde wenkbrauwen bij Browbar Refresh, waar we gebruik maken van hoogwaardige verf die geschikt is voor elk huidtype en haarkleur. Deze wenkbrauwen verf geeft niet alleen extra definitie aan de wenkbrauwen, maar biedt ook een moeiteloos elegante uitstraling. De verfkleur wordt speciaal gemixt tot de gewenste kleur die vooraf wordt besproken tijdens het consult. Deze behandeling gaat gepaard met een consult, het verven van de wenkbrauwen en verzorgende crème. Deze behandeling is het mooiste gecombineerd met het threaden van de wenkbrauwen die los te boeken is.

 

 

Wat houdt de behandeling ‘het verven van de wenkbrauwen’ in?

Bij Browbar Refresh staat niet alleen de uitvoering van de wenkbrauwverfbehandeling centraal, maar ook de zorg eromheen. Onze toegewijde aanpak begint met een grondig consult voor nieuwe klanten, waarbij we luisteren naar individuele wensen en verwachtingen. Inbegrepen in de behandeling is niet alleen het professioneel aanbrengen van de verf, maar ook het consult, het mengen van de verf en nazorg creme. Voor optimale nazorg ontvangt elke klant gedetailleerde instructies om de kleur en vorm van de wenkbrauwen te behouden. Bovendien nemen we de verfkleur op in het persoonlijke klantdossier, aangezien we elke tint per klant individueel mixen, wat bijdraagt aan een op maat gemaakte benadering voor een perfect resultaat. Bij Browbar Refresh streven we niet alleen naar prachtig gekleurde wenkbrauwen, maar ook naar een complete ervaring met zorgvuldige voor- en nazorg.

voordelen verven van de wenkbrauwen

  • Tot 4 weken gekleurde haartjes
  • Een mooie vorm en kleur in de wenkbrauw 
  • Geeft vorm aan de wenkbrauwen
  • Vult gaatjes in de wenkbrauwen
  • Geen wenkbrauwen meer tekenen
  • Versterkt de kleur van de wenkbrauwen 

nazorg

  • 24 uur na de behandeling niet in contact met stoom, water of make-up. ​
  • Elke keer vóór contact met water, castorolie aanbrengen op de wenkbrauwen om de verf te beschermen tegen vocht voor een langer resultaat

Wenkbrauwen verven bij Browbar in Gouda

Woon jij in Gouda of omstreken als Bodegraven, Reeuwijk, Waddinxveen, Oudewater, Krimpenerwaard, Schoonhoven of Zuidplas? Boek dan je behandeling bij de beste Browbar en Beauty Clinic van Het Groene Hart! Midden in hartje Gouda aan de Lange Tiendeweg is onze salon gevestigd dus perfect om je behandeling te combineren met een heerlijk dagje shoppen! Boek je wenkbrauwen threading behandeling of loop een keer langs voor meer informatie!

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft geverfde wenkbrauwen zitten?

Als we de wenkbrauwen verven, kunnen we de verf ook even op de huid zetten. Dit geeft een soort schaduw tussen de haartjes en zal in de eerste week zorgen voor een extra strakke wenkbrauw, vaak is deze afdruk na 1 a 2 keer douchen verdwenen. De verf op de wenkbrauwhaartjes blijft 4 à 5 weken mooi.

Hoelang mag je niet douchen na het verven van de wenkbrauwen

Laat je geverfde wenkbrauwen 24 uur niet nat worden. Een professionele brow styliste zal je altijd het dringend advies meegeven om na het verven van je wenkbrauwen water 24 uur te vermijden.12 jan 2021

Kan het verven van de wenkbrauwen in combinatie met de browlift?

Jazeker! voor een volle dekkende wenkbrauw raden wij deze combinatie met de browlift altijd aan!

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.