Plan een afspraak

Beauty Clinic

Biologisch tanden bleken, facials, peelings, dermabehandelingen, CND Shellac & BIAB

BEAUTY CLINIC.

Welkom bij Refresh, jouw oase van schoonheid en verjonging in het hart van Gouda! Stap binnen in een wereld van ontspanning en zelfverwennerij, waar onze gepassioneerde experts klaarstaan om je een scala aan verfijnde behandelingen aan te bieden.

Diensten

GEBIT
ontdek
GEZICHTSBEHANDELINGEN
ontdek
NAGELS
Ontdek

Over ons

Onze deskundige professionals hebben zich gespecialiseerd in een scala aan behandelingen, waaronder verkwikkende gezichtsbehandelingen die zijn ontworpen om je huid te laten stralen en te revitaliseren. Ontsnap aan de dagelijkse stress en trakteer jezelf op een moment van pure luxe in onze clinic.

Daarnaast bieden we biologisch tanden bleken aan, waarbij we niet alleen streven naar een stralend witte glimlach, maar ook de gezondheid van je gebit in acht nemen. Onze behandelingen zijn ontworpen met het oog op veiligheid en effectiviteit, en we streven ernaar om je met een zelfverzekerde glimlach te laten vertrekken.

Voor liefhebbers van prachtige nagels bieden wij hoogwaardige nagelbehandelingen aan, waaronder de populaire CND Shellac en BIAB (Builder in a Bottle). Of je nu op zoek bent naar duurzame kleuren, sterke nagelversterking of gewoon een stijlvolle upgrade, onze professionals helpen je met liefde.

Meer over Refresh

 

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.