Plan een afspraak

Gezichtsbehandelingen

Dieptereiniging, peelings, dermabehandelingen, BB Glow

Beautiful skin doesn’t come from make-up, it comes from a good facial routine!

Bij Refresh Beauty Clinic hebben wij een geavanceerde keus aan verschillende gezichtsbehandelingen die passen bij elk soort huidtype en behandelen elk soort huid problematiek. Van een DermaPen behandeling naar een peeling, wij hebben het allemaal!

Meer informatie over deze behandelingen kunt u vinden door het klikken op een van onze diensten, of neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

Facials (dieptereiniging)

Dieptereiniging, Instant Glow Facial & Mommy Facial 

Bij een dieptereiniging wordt de huid veel dieper gereinigd, dan alleen de buitenste huidlaag. Hierbij wordt ook de hoornlaag van de huid verdund, en worden eventueel aanwezige puistjes en mee-eters verwijderd. Het is anders dan dat je thuis je huid reinigt. Bij oppervlakkig reinigen maak je namelijk de buitenste huidlaag schoon: make-up en afvalstoffen van de huid verwijderen en reinig je niet zo diep als wij doen. Deze behandeling wordt inclusief al onze gezichtsbehandelingen aangeboden zoals peelings, dermapen, dermaplaning etc. Maar de basis dieptereiniging kunt u boeken als: dieptereiniging, Mommy Facial & Instant Glow Facial

Peeling

Anti-Acne, Anti-Aging, Anti Rosacea, Anti Hyper-Pigmentation, Sensitive peel, Photoaging, Hydra peel, Mesoshine & Brightening peeling

Bij Refresh werken wij met het merk Toskani. Dit merk heeft een breed scala aan chemische peelings.

Een chemische peeling is een cosmetische procedure waarbij een chemische oplossing op de huid wordt aangebracht om de bovenste lagen van de huid te exfoliëren, te verwijderen of te vernieuwen. Het doel van een chemische peeling is om de huidtextuur te verbeteren, onregelmatigheden te verminderen en de huid een frissere, jeugdigere uitstraling te geven. Chemische peelings worden vaak gebruikt op het gezicht, maar ze kunnen ook op andere delen van het lichaam worden toegepast, zoals de nek, handen of decolleté. (vraag meer informatie bij interesse).

Interesse in deze behandeling? Boek dan de ‘peeling’ en vooraf zal er de juiste peeling worden geselecteerd op basis van de huidanalyse en uw wensen.

Dermaplaning

Dermaplaning is een cosmetische procedure waarbij een steriel chirurgisch scalpel wordt gebruikt om voorzichtig het oppervlak van de huid te behandelen, waarbij de buitenste laag dode huidcellen en fijne donshaartjes (ook wel peach fuzz genoemd) worden verwijderd. Het primaire doel van dermaplaning is het exfoliëren van de huid, wat resulteert in een gladdere en stralendere teint.

 

Lees meer

Microdermabrasie

Ervaar de kunst van precisie en perfectie met onze threading behandeling voor je wenkbrauwen. Threading is een eeuwenoude techniek afkomstig uit oud Perzië, die het mogelijk maakt om prachtig gevormde wenkbrauwen te creëren en ongewenst gezichtshaar zorgvuldig te verwijderen door middel van een draad. Threading ook bekend als “epileren met draad”, is een techniek die precisie, vakmanschap en subtiliteit combineert om jou een strakke en verfijnde uitstraling te geven. Boek dus snel je wenkbrauwen behandeling voor de Signaturen Refresh Browshape!

Lees meer

Microneedling (Dermapen)

Microneedling is een cosmetische procedure waarbij wij met de Dermapen de huid behandelen. Door middel van kleine naalden worden microscopische kleine openingen in de huid gemaakt. Dit proces stimuleert de natuurlijke genezingsreactie van de huid, wat kan leiden tot verbeteringen in de textuur, stevigheid en elasticiteit van de huid.

Microneedling voorkomt en verminderd littekens, rimpels, vergrote poriën en striae. De huid van het gelaat ziet er dikker en jonger uit en vermindert de tekenen van veroudering. Een cocktail van meso’s met verschillende ingrediënten zoals vitamines, mineralen en hyaluronzuur, die worden geselecteerd en gecombineerd op basis van een consult voorafgaand de behandeling. 

BB Glow (Dermapen)

Een BB GLOW behandeling zorgt voor een mooie egale look die de huid zelfs een teint lichter of donkerder kan maken. Na een BB GLOW behandeling geeft de huid een stralende glow en is vergelijkbaar met het aanbrengen van een BB Cream. covered pigmentvlekken, wallen, roodheden en andere oneffenheden op de huid. Bij een Meso & BB GLOW wordt gebruik gemaakt van een booster en een dermawhite serums, dit wordt aangebracht met een DermaPen.

Meld je aan voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en leukste nieuwtjes.

Meld je aan

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.