Plan een afspraak

BODY TREATMENTS

NEW: INKLESS STRETCHMARK THERAPY TREATMENT

Wij introduceren je graag aan een van onze gloednieuwe behandelingen. De Inkless Stretchmark Therapy Treatment! Bij Refresh zijn we trots om een van de eersten in Nederland te zijn die deze revolutionaire behandeling aanbieden, rechtstreeks uit Miami. Onze Inkless Stretchmark Therapy Treatment is een innovatieve aanpak om striae te verminderen en je huid een gladdere, egalere uitstraling te geven.

WAT IS DE INKLESS STRETCHMARK THERAPY TREATMENT?

De Inkless Stretchmark Therapy Treatment is een geavanceerde, niet-invasieve procedure die speciaal is ontwikkeld in Miami om striae te behandelen zonder het gebruik van inkt of tatoeages. In plaats daarvan maken we gebruik van een unieke mix van actieve ingrediënten die zorgvuldig in de huid worden gebracht om het natuurlijke herstelproces te bevorderen en de zichtbaarheid van striae te verminderen.

Meer over deze behandeling

 

 

INKLESS SCAR LIGHTENING TREATMENT

We zijn verheugd om een baanbrekende nieuwe behandeling aan te bieden: de Inkless Scar Lightening Techniek! Deze innovatieve methode, afkomstig uit Miami, is ontworpen om littekens te verlichten en je huid een egalere uitstraling te geven zonder het gebruik van inkt of tatoeages.

Voordelen van de Inkless Scar Lightening Techniek:

  • Niet-invasief: Geen naalden of chirurgie nodig.
  • Geen pigment: Veilig en zonder het gebruik van inkt.
  • Snelle hersteltijd: Keer snel terug naar je dagelijkse activiteiten.
  • Verbeterde huidtextuur: Verlicht littekens en maakt de huid gladder.
  • Blijf op de hoogte voor meer informatie over deze revolutionaire behandeling die binnenkort beschikbaar is bij Refresh.

Hou onze website en social media in de gaten. We kunnen niet wachten om je te helpen je mooiste zelf te zijn!

Meer over deze behandeling

 

Stuur ons een WhatsApp

Heb jij vragen over een van onze behandelingen of wil je een afspraak inplannen? Stuur ons dan een WhatsApp bericht en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Stuur een WhatsApp

© 2024 Alle rechten voorbehouden Refresh | Website powered by Donkeys & Co.